Toverboom Zomerkamp 2018 #dag2

De ochten begon erg koud en sommige kinderen hadden toch ietwat moeite met wakker worden zonder mama. Zowel de kleintjes als de tieners/pubers moesten even wennen, en dit had niet alleen te maken met de temperatuur. Nadat de buikjes gevuld waren, heeft de complete groep zich naar het jeugdhonk van de camping begeven, om mee te draaien met het rooster van het animatieteam aldaar, zodat de begeleiders om toerbeurt zich konden douchen.

Rond 13:00 uur en ondanks gemopper van sommige tieners/pubers zijn we naar dinoland vertrokken, onder het mom van samen uit samen thuis. Dit had nog al wat voeten in aarde, en voordat moment waren de begeleiders eerder taxichauffeur dan begeleiders. Nadat iedereen op plaats van bestemming was, zijn we met zijn allen dinoland binnen gegaan. Het was er behoorlijk druk, dit gaf wel de nodige strubbelingen, voor het bijvoorbeeld vinden van een plek waar wij met de gehele groep konden zitten.

 

 

Na eerst met zijn allen patat en frikandellen te hebben gegeten, en na onderling overleg, besloten de tiener/pubergroep los te laten op het terrein, wel met die verstande dat ze zich om 17:00 op de verzamelplek zouden melden, zijn de begeleiders met de kleintjes de route gelopen, om dino’s te spotten. De groep kleintjes hebben hier echt van genoten, en waren soms moeilijk bij te houden.

 

 

Rond 18:00 uur zijn we weer richting de camping vertrokken, waar de kleintjes bij aankomst nog even lekker konden spelen in de speeltuin, en waarbij de tiener/puber groep even lekker konden chillen in het zwembad.

Nadat de kleintjes onder de douche waren geweest en onder de wol geholpen waren, waren anderen van ons team al bezig geweest het kampvuur aan te steken. Rond een uur of half elf kwamen de pubers binnen gedruppeld en hebben we nog even met zijn allen: doen durf of de waarheid rond het kampvuur gespeeld.

 

Rond half 12 is ook deze groep naar bed gegaan, en konden we als begeleiders even rustig de dag doornemen, nou ja …. Euhm … rustig….. een van de begeleiders kreeg de gierende slappe lach! En dat klinkt erg hard sávonds laat!

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *