Toverboom Zomerkamp 2018 #Dag 4

Donderdag 30-08-2018

 

De dag begon net als de andere dagen erg vroeg, en of het nu lag aan meer slaap of de vooruitzicht van de bonteavond, echt iedereen was vrolijk en hyper de pieper.

Na het ontbijt, hebben 3 waaghalsjes hun corveestraf uitgevoerd (iets met niet luisteren en toch doen, dus concequentie) en is de rest na het animatieteam vertrokken.

Ons manusje van alles is op pad gegaan om de bbq op te halen. Bij zijn terugkomst zijn we gaan lunchen. De pubers konden nog even zwemmen en de jongste kinderen waren druk met houtsprokkelen voor de avond. Zodoende konden 2 andere vrijwilligers in alle rust boodschappen doen voor de bbq!

Tentijde van het boodschappen doen, zijn alle luchtbedden na 1 tent verplaatst, zodat alle kinderen de laatste nacht zonder begeleiding in hun tent konden slapen. Alle koffers en begeleiders sliepen in de andere tent. Dit was natuurlijk super leuk voor de kleintjes, de pubers vonden dit ietwat minder, maar ondergingen zonder al te veel gemopper.

Na de boodschappen nog even de gedoneerde ijsjes opgehaald, van campingshop de weddebergen.

 

 

 

Rond 17:00 uur is de muziek en de bbq aangedaan. En hebben we als lopende bandwerk alle buikjes voorzien, van een lekker stukje vlees en stokbrood.

 

 

 

De sfeer was ronduit gezellig en de kinderen uitgelaten. Na de bbq de ijsjes uitgedeeld, en potverdikkie die was zo groot dat sommige kids moeite hadden hem op te krijgen.

Het animatie team kwam nog even langs om afscheid te nemen. En wilde behalve een normale foto uiteraard ook een foto met gekke bekken. (hun woorden)

 

 

Langzaam hebben we de kids om 22.00 uur stuk voor stuk en na elkaar op bed gebracht, ondanks dat de kleintjes zeiden dat ze nog niet moe waren vielen ze stuk voor stuk binnen 5 minuten in slaap.

Voor de pubergroep gold dat de laatste om 23.30 in bed stapte.

Wij als leiding keken die avond terug op een geslaagde dag vol vrolijkheid, moe en voldaan zijn ook wij een uurtje later ons bed in gedoken.

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *