Safari kamp dag #2

Door wat technische en logistieke problemen een wat vertraagde blog

Na een frisse nacht met z’n allen slapen in de tent werd men langzaamaan wakker en was om half 8 de hele tent aan het roezemoezen.

Tijd voor een ontbijt.

Iedereen in pyama binnen aan tafel met voor een heerlijk ontbijtje.
Na het ontbijt kon er uiteraard weer lekker gespeeld of even geluierd worden.

Omdat er nogal wat berichtgeving was over naderend noodweer en de tenten waarschijnlijk niet volledig waterdicht zouden zijn, werd besloten om de spullen uit de tent te halen en op te slaan in het lokaal van de Toverboom. Door alle tassen en luchtbedden werd dit uiteraard een flinke chaos.

Om de energie wat op peil te houden en voor de nodige vitamientjes werden er door de begeleiding heerlijke spiesjes gemaakt van vers fruit. Tijdens de lunch werden deze samen met wat puddingbroodjes met smaak opgepeuzeld.

Na de lunch was het tijd om met de groep naar de kinderboerderij te gaan om daar de middag door te brengen met het ontdekken van de tuin van de NME-HS en het bekijken en aaien van de dieren op de kinderboerij.

Bij terugkeer op het kamp was het tijd voor de avondmaal. Op het menu stond pizza, de nodige moeders uit de buurt waren bereid gevonden om 21 pizza’s af te bakken (waarvoor dank) en alle kinderen konden heerlijk smikkelen.

Na de maaltijd kon er nog even lekker gespeeld worden totdat het tijd was om te slapen. Alle luchtbedden, slaapzakken, dekbedden, kussens en knuffels werden uit het lokaal van de toverboom gesleept en naar de dojo van chiyothai gesleept. Één voor één alle kids onder de douche en daarna lekker op bed waarna de rust terugkeerde op de Badde.

Laat een bericht achter

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.