Toverboom Zomerkamp2018 #dag3

Woensdag 29-08-2018

 

Afgelopen nacht was het behoorlijk koud geweest en dat was vroeg in de ochtend waarneembaar, we hebben toen eerst het kampvuur aangestoken om een beetje op te kunnen warmen.

Na het ontbijt zijn de kleintjes weer naar het jeugdhonk gegaan, om mee te draaien met het animatie team van camping de weddebergen. Hierdoor konden we in alle rust de vaat wegwerken, en douchen.

 

 

Eigenlijk stond er s’middags zwemmen met de kleintjes op het programma, echter door hectiek waar we vanwege die nieuwe avg regels niet te diep op zullen in gaan, werd ons programma ruw verstoord. Tegen het avondeten was alles weer normaal, en hebben we met een team vrijwilligers in nog no time een kleine 150 pannenkoeken weten op te warmen, die gretig aftrek vonden bij de groep kinderen. Na het avondeten was het dan eindelijk tijd om te zwemmen met de kleintjes, de pubers hadden zich opgeofferd om 1 op 1 een rondje met de kleintjes in het diepe te maken, dit was spannend maar leuk tegelijk!

 

 

Helaas sloeg het weer om en kwam het met bakken tegelijk de hemel uit zetten, er bleef dus niets anders over dan na het zwemmen de tenten in te gaan voor onze jongste groep,  De oudsten konden nog tot 21.30 terecht in in het jeugdhonk.

Nadat de kleintjes op bed gebracht waren moesten ook de vrijwilligers inventief zijn, en zijn we dus onder de overkapping van de beide tenten gaan zitten met een potje kaarten. Het was koud maar super gezellig, echter gezien de drukke dag van donderdag en omdat de vermoeidheid toch wat toesloeg lag iedereen vroeg te slapen.

Laat een bericht achter

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *