Safari kamp dag #4

Omdat we toch even moesten bijtanken van een intensieve week, en na een week ook de dagelijkse beslommeringen weer op ons stonden te wachten liet de blog even wat langer op zich wachten dan de bedoeling was. Maar we zullen jullie de laatste verslagen van de kampweek niet onthouden, dus bij deze…

Na het ontwaken rond half 8, wat voor de een makkelijk ging dan de ander, was het al weer tijd voor het ontbijt.

Toen de kinderen hadden ontbeten en waren aangekleed kon men weer lekker buiten gaan spelen of knutselen.

Kunstbende

De lunch bestond dit keer uit een broodje met bal gehakt. Nadat de broodjes waren verorberd kon het spelen buiten weer worden hervat. In de middag was er ook de gelegenheid om te strip tekenen onder leiding van Rudi Hermanns van Hermanns Art.

Alle handjes bij elkaar

Gedurende de middag kwam de radio ploeg van RTV Noord ook nog even langs voor een interview met Rebecca.

Ook werden er handafdrukken gemaakt met alle kinderen en begeleiders.

Bonte beestenboel

‘S avonds was het tijd voor een BBQ en wat groepsfoto’s met aansluitend een bonte avond. De kinderen konden lekker spelen, dansen op de muziek van Björn of film kijken in de huiskamer.

Na een drukke week waren de kleinsten rond 10 uur lekker moe, zij waren dan ook binnen no-time muisstil in slaap. De oudsten van de groep mochten nog even film kijken en rond half 12 druipten ook zij af richting hun luchtbed in de dojo.

Voor de begeleiding werd het nog even gezellig rond het kampvuur totdat rond half 2 ook voor hen het lichtje uit ging.

1 Bericht

1 reactie “Safari kamp dag #4”

  1. nieko baarda schreef:

    Prachtig zo’n “blog”. Iedereen kan nu meeleven met de belevenissen van de kinderen en de begeleiders. Het was een goed georganiseerde vakantie week, en de kinderen kunnen nu ook op school over vakantie ervaringen meepraten. Complimenten voor de begeleiders en de hulpvaardige ouders. De webmaster en partner bedankt voor de verslaglegging.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.