Toverboom ontvangt cheque Mamamini goededoelenkringloop

Maandag 7 mei was dan eindelijk de uitslag van het Mamamini Goededoelenfonds. 34 organisaties waren uitgenodigd om bij de uitreiking aanwezig te zijn. Allen hadden een aanvraag ingediend voor een project waar de financiële eindjes nog niet aan elkaar geknoopt waren. Zo ook onze stichting.

Bij aankomst op locatie was de spanning voelbaar, geen van alles wist hoe hoog de financiële bijdrage zou bedragen. De uitreiking werd aan elkaar gepraat door de vrolijke presentator Henk de Haan, die regelmatig de lachers op zijn hand had. Voor ons als stichting voelde het zeer bijzonder hierbij aanwezig te mogen zijn. We hebben behalve enkele grote namen van organisaties, ook kennis mogen maken met de wat kleinere stichtingen. Allen zijn hard bezig voor de samenleving, hard bezig om de leefbaarheid te vergroten.

Het bijzondere van mamamini goededoelenfonds is dat het geld volledig afkomstig is van onze medemens die hun steentje bijdragen aan het hergebruik van goederen. Mamamini kent diverse kringloopwinkels in de stad Groningen, en kent 250 vrijwilligers die hun hart en ziel inzetten waardoor uiteindelijk Mamamini goededoelenfonds goede doelen in de omgeving financieel kan ondersteunen.
Voor onze Stichting betekent dit de mogelijkheid om tenten aan te schaffen voor het aanstaande zomerkamp. Wij zijn daarom vooral ook deze 250 vrijwilligers erg dankbaar.


Het totale bedrag van de cheque die wij in ontvangst mochten nemen had een hoogte van 2250 euro.
Wij willen daarom langs deze weg Mamamini Goededoelenfonds, hun 250 vrijwilligers, en alle Groningers die een aankoop hebben gedaan in 1 van de kringlooplocatie’s van Mamamini, namens het bestuur van Stichting de Toverboom en hun deelnemende kinderen bedanken.

 

 

Van onze redacteur: Rebecca